Welkom op mijn website! Leuk dat je even komt kijken en luisteren.

MJP Sound

Zolang als ik me kan herinneren ben ik al met audio, radio en muziek bezig. Eerst als mijn hobby en later als werk. Mijn werk bestaat uit de productie van promo’s, audio vormgeving voor radioprogramma’s, radio- commercials en zender brede vormgeving.

Commercials

Van het begin tot het einde helpt MJP Sound je met de productie van jouw radio of tv-commercial. Van het concept, naar de copywriting, de passende voice over, custom made muziek, de productie en uiteindelijk de aanlevering bij het station of de STER word door ons geregeld. 

Muziek Productie

Heb jij een liedje geschreven en wil je het uitgewerkt hebben tot een professionele song. Top! want dan kunnen wij je helpen. Wij werken met een team van super muzikanten en producers, hebben alle opname faciliteiten in huis en wij weten wat er op dit moment speelt in de markt. 

TV | Vlog Leaders

Je hebt als station een te gek event georganiseerd dan wil je toch dat jouw luistereaars weten hoe laat en wanneer dit plaatsvind? Goede branding op je station in dan belangrijk. Een promo is dan een perfect middel om daar bij te helpen.

Event Vormgeving

Voor diverse grote en kleine events verzorgt MJP Sound jaarlijks de audio vormgeving.
Organiseer jij als school of bedrijf een event, een talentenjacht of gewoon een gezellige avond? Luister naar de voorbeelden.

Bedrijfsvideo

Het gaat om de details. Wat maakt het dat je klant blijft kijken naar jouw presentatie of bedrijfsvideo? Een professionele Voice Over kan hier voor zorgen.